Cap de setmana central de les festes de Sant Raimon a Vilafranca

0
136

Aquest serà el segon cap de setmana de Festes de Sant Raimon a Vilafranca, i serà el que hi haurà més gruix d’activitat, malgrat que s’hagi hagut d’anul·lar el maridatge de vins i paté a Cal Bolet i també l’electr-o-vermut al Tívoli. Divendres començarà amb les vesprades dels Raimons a la capella de Sant Joan, amb Alba Vilanova.

Dissabte a la tarda la programació començarà amb la presentació del conte infantil Tu rai!, de Dolors Rovira, a Cal Figarot. Tot seguit, diferents formacions de l’escola de música M. Dolors Calvet oferirà a l’Auditori Municipal el concert de Sant Raimon, amb taquilla inversa a benefici de l’associació TIAM, i a la mateixa hora hi haurà les vesprades dels Raimons amb Jazzul. Finalment, la Festa dels Raimons comptarà, al pati de l’Escorxador, amb Fakers (David Palau).

Ja diumenge, al matí es farà una visita al castell de Penyafort, a Santa Margarida i els Monjos; també al matí hi haurà l’audició de sardanes enregistrades a la plaça de la Sardana. Ja al vespre, el grup El Rossegall G.T. de Vilanova representarà l’obra teatral “Perfectes desconeguts” a Cal Bolet i el duet Louisianna farà la darrera vesprada dels Raimons de 2022.

Els actes de la festa major d’hivern d’enguany es tancaran el 28 de gener amb el concert de Raimundo Amador, al Casal.

FER UN COMENTARI