Càritas Interparroquial de Vilafranca ha anunciat que tanca preventivament el magatzem de repartiment de roba usada situat al carrer Santa Digna, 54. Els motius que al·lega l’entitat és que no pot garantir les mesures de prevenció sanitàries que es requereixen davant la covid-19: “No ens és possible realitzar els tractaments i la manipulació que requereix la roba usada abans de tornar-la a posar a disposició d’altri, amb la garantia  que no existeixi cap mena de risc. A més el gruix més important de les persones voluntàries, que gestionaven el servei, són població d’alt risc”, manifesten.

Des de Càritas es recomana utilitzar els contenidors taronges de Roba Amiga, amb la qual treballa en xarxa des de fa temps i insisteixen que les diferents empreses d’inserció i d’economia social que conformen la cooperativa Roba Amiga, sí que poden assumir el manipulat, alhora que generen places d’inserció i ocupació, i col·laboren en la sostenibilitat i el medi ambient.

L’entitat insisteix que el tancament del  magatzem de roba usada no suposarà cap perjudici per les persones usuàries, ja que Càritas continuarà oferint altres serveis i recurspos per ajudar-los a cobrir les seves necessitats.

FER UN COMENTARI