Aquesta setmana ha estat presentat Carles Rodríguez com a nou jugador del CP Vilafranca. L’osonenc, de 31 anys i provinent del Dinan Quevert francès, que aquesta última temporada ha jugat la Lliga de Campions i ha quedat segon de la lliga francesa, ha fitxat per un any, tot i que ja ha mostrat la seva predisposició a allargar la seva estada. “Arribo amb moltes ganes de treballar per tornar el Vilafranca a l’OK Lliga, que és la categoria que es mereix. Crec que amb la meva experiència, puc aportar veterania i ajudar els joves” ha comentat durant la presentació.

Per la seva banda, el president del Patí Vilafranca, Quim Vázquez, ha explicat que l’arribada de Rodríguez és clau per tenir un equip competitiu i emprendre un projecte ambiciós que permeti al Patí assolir novament la màxima categoria. El director esportiu del club, Fede Insenser, ha agraït la confiança de Rodríguez amb el projecte i ha destacat que el jugador arriba per liderar el projecte de Francesc Bargalló. A la vegada, ha anunciat que encara resta una incorporació per tancar la plantilla de la nova temporada.

Carles Rodríguez va militar al Voltregà fins als 23 anys i des d’aleshores ha jugat al Vilanova i al Maçanet. Després d’un parèntesi de dos anys jugant amb el Tona per poder combinar la seva vida laboral, l’any passat va tornar a l’hoquei professional de la mà del Dinan Quevert.

FER UN COMENTARI