Cartell de luxe en un festival Hivernacle de Vilafranca que agafa volada

0
1400
Pau Vallvé oferirà el concert inaugural el 2 de febrer.

La setmana que ve comença la cinquena edició del festival musical Hivernacle, que cada any que passa va agafant més volada i que enguany presenta un cartell de luxe. El festival mantindrà el format de les edicions anteriors en espais com el Teatre Cal Bolet, la plaça Sant Joan o el claustre de Sant Francesc. Totes les propostes arriben amb un disc sota el braç i la majoria aterren a Vilafranca per primera vegada.

El festival l’inaugurarà el 2 de febrer a Cal Bolet Pau Vallvé amb la seva banda, que presentaran el disc Abisme Cavall Hivern Primavera i Tornar. Es tracta del 15è àlbum d’un dels referents del pop-rock independent català i quart signat sota el seu nom que l’ha catapultat als grans escenaris del país.

Tres dies de concerts
El darrer cap de setmana de febrer serà quan es concentraran el gruix de concerts. El divendres dia 23, també a Cal Bolet, actuaran primer Joana Serrat, quer presentarà el disc Dripping Springs, en el qual la vigatana enforteix la seva vessant més americana. Si això passa a les 10 de la nit, a partir de les 11 Enric Montefusco presentarà Meridiana,el debut en solitari del qui va ser fundador, compositor i vocalista d’una de les bandes més rellevants del rock independent estatal d’avantguarda, Standstill. I al punt de la mitjanit Nühn presentarà Andromeda, la 24ª referència del segell Brave Coast, en què Julio Gutiérrez elabora una música electrònica delicada.

L’endemà, 24 de febrer, l’Hivernacle es trasllada a la plaça Sant Joan per oferir un concert que començarà a 2/4 de 8 del vespre amb Espaldamaceta en format trio, que presentarà Els pares som públic d’un gran espectacle; el seguirà Coriolà, que presentarà el seu segon àlbum pop, La tremolor; i s’acabarà la vetllada amb una festa d’aniversari del festival a càrrec de diversos dj.

Cloenda al claustre
Finalment, el concert de cloenda serà el diumenge 25 de febrer al claustre de Sant Francesc, on el cantant barceloní David Lumbreras oferirà un concert-vermut al migdia per presentar La Vila, disc català de l’any segons la revista MondoSonoro.

FER UN COMENTARI