Els Castellers estrenen torre de 8 i pilar de 6

0
1286
foto: Castellers

En la segona actuació de l’any, els Castellers de Vilafranca ja han estrenat la torre de 8 amb folre i el pilar de 6. Ha estat aquest migdia al pati de Cal Figarot, on els verds han actuat en una diada a casa, en família, que els ha servit per progressar notòriament ja que a banda dels dos debuts, també han acabat la diada amb un assaig de 3 de 9 amb folre fins a dosos, que promet veure’s culminat a plaça fins i tot abans del que és habitual, per Fires de Maig.

foto: Castellers
foto: Castellers

La colla de la camisa verda ha començat la diada de Cal Figarot amb el 3 de 8, al qual ha seguit el primer castell folrat de 2017, un 3 de 7 aixecat per sota que fa pensar que el 3 de 8 per sota de l’any passat tindrà continuïtat i encara un 4 de 8 de propina en quarta ronda, per acabar amb el primer espadat de qualitat de la temporada. Per començar la diada, l’expresident Josep Cabré va parar a segons un pilar de 4 i en acabar els Castellers en van bastir sis de simultanis.

Elshvan acompanyat els Matossers de Molins de Rei, que han fet 3 i 4 de 7 (aquest, després d’un intent desmuntat), 3 de 6 per sota i pilar de 4, i uns Xiquets del Serrallo amb 3, 4 i torre de 6 i pilar de 5.

FER UN COMENTARI