Els Castellers de Vilafranca fan torre de 8 i pilar de 6 a Martorell

0
1093
foto: Castellers

La torre de 8 amb folre i el pilar de 6 són els castells més destacats bastits pels Castellers de Vilafranca diumenge a la tarda a Martorell, on actuaven per tercer any, aquest cop acompanyats per dues altres colles. La manca de camises suficients i la no necessitat d’arriscar més del compte van fer que a darrera hora els verds declinessin intentar el 3 de 9 amb folre que hi havien anunciat com a gran objectiu.

Els penedesencs van fer la tripleta de vuit. Van obrir plaça amb el 3 de 8, van seguir amb una nova torre de 8 amb folre i en tercera ronda van aixecar el 4 de 8. Van acabar la diada de la Fira de Primavera de Martorell amb un pilar de 6 (el segon de l’any, a banda dels bastits a assaig) en què s’hi estrenava segon, i sis pilars de 4 simultanis posteriors.

Al seu costat, els Castellers d’Esparreguera van fer 4 de 7, 4 de 7 amb agulla, 3 de 7 i pilar de 5 i els Castellers de Santpedor el 3 de 7, intent desmuntat de 4 de 7 i castells de sis. El proper cap de setmana, la colla de Cal Figarot viatjarà i actuarà a la ciutat holandesa de Rotterdam.

FER UN COMENTARI