Catorze penedesenques, cap a la final

0
568
Algunes de les esportistes del Gimdans. // GIMDANS

El diumenge 16 es va celebrar la tercera fase de gimnàstica rítmica comarcal de l’Alt Penedès, que servia de classificatòria per a la Final Territorial de Catalunya i es duia a terme al pavelló de la Gamba de Vilafranca.

El Club Rítmica Olèrdola aconseguia 14 podis, i a més Carla Mendaña i Mireia Mayans es van classificar per a la final territorial. Pel que fa al Gimdans de Vilafranca, que hi participava amb  41 gimnastes, va pujar al podi en 17 ocasions i va aconseguir classificar per a la final Aina Sepúlveda, Núria Gutiérrez, Berta Vivó, Aaron Cabezas, Uriela Tamaño, Júlia Monreal i Laura Planas.

Les gimnastes veïnes del Club Rítmica Vilafranca van aconseguir quatre podis, i d’aquests van ser l’aleví A. Martí Torres i la benjamina open Maria Barrados qui van classificar-se per a la final.

Les gimnastes del Club Rítmica Sant Sadurní també van aconseguir podis i classificacions: les sadurninenques van penjar-se medalles al podi en set ocasions i se’n classificaven tres.

Així, un total de catorze gimnastes de l’Alt Penedès competiran a la final territorial individual de Catalunya, després d’haver superat les tres fases dels Jocs Escolars.

FER UN COMENTARI