CCOO reforma el seu local a Vilafranca

0
1533

El secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, va inaugurar dimecres a la tarda la modernització de la seu del sindicat a Vilafranca, a la mateixa segona planta de l’edifici de l’Ateneu, que no s’havia reformat mai. Amb 446 delegats i més de 2.000 afiliats a l’Alt Penedès, CCOO enceta una nova etapa en què el vol obrir més a la societat, i la seu, amb sales completament translúcides, així ho vol simbolitzar.

 

Josep M. Romero, secretari general de CCOO del Baix Llobregat, l’Alt Penedès, l’Anoia i el Garraf, va demanar als afiliats “aprofitar els recursos per millorar la formació a la gent de CCOO i als aturats, donar un bon assessorament i també fer actes culturals i de memòria”. Pacheco va dir que ara que s’ha acabat la crisi “hem d’aconseguir les condicions de vida dignes pels treballadors de la comarca”.

 

En aquesta nova etapa, Albert Rodríguez, fins ara secretari general del Garraf i l’Alt Penedès, circumscriurà la seva activitat a la comarca costanera, mentre que Miquel Escobar passa a ser el coordinador general de l’Alt Penedès.

FER UN COMENTARI