CE Noia, CP Vilanova femení i CP Vilafranca sumen tres punts d’or

0
731
Els jugadors del Noia celebren la victòria "in extremis" (foto: Eva Pedrola - CE Noia).

La jornada d’hoquei patins disputada el passat cap de setmana ha estat propícia per a tres dels cinc equips de l’elit penedesenca que van jugar partit. El CE Noia Freixenet va obtenir una victòria de mèrit davant del Voltregà, a qui té per davant a la classificació de l’OK Lliga, amb un gol de Jordi Ferrer que desfeia la igualada quan tan sols quedava mig minut per acabar el partit (5 a 4). Un matx molt igualat, amb alternances en el marcador, en què els de Sant Sadurní hi van posar millor joc i els osonencs van demostrar molta efectivitat de cara a porteria. Roc Pujadas va anotar-se dos gols, i els altres dos els van marcar Aleix Esteller i Pol Manrubia. Era la primera victòria sadurninenca des de la tornada al pavelló de l’Ateneu.

El Vilanova depèn de si mateix per salvar-se

A l’OK Lliga femenina, el CP Vilanova va fer-se amb una important victòria davant del Borbolla per 1 a 0 que les torna a situar terceres, la posició que fa el tall per salvar-se. El gol de Paola Pascual als nou minuts de partit (màxima golejadora de l’equip amb onze dianes) va valdre els tres punts. Diumenge que ve, a les 12 del migdia, un altre partit transcendent, contra el Cuencas Mineras, les immediates perseguidores, al pavelló de les Casernes.

L’OK Lliga, més a prop

I a l’OK Plata, el CP Vilafranca Capital del Vi va fer un nou pas endavant el seu objectiu de tornar a la màxima divisió de l’hoquei estatal en guanyar per 2 a 3 a la pista de l’Areces. Els penedesencs van començar marcant mitjançant Adrián Candamio, i tot i que a l’inici del segon temps li van capgirar el marcador, va saber reaccionar i tornar a donar-li la volta, amb gols de Arnau Ribas i de Candamio, i va aguantar la pressió dels minuts finals, en què Xavier Aragonès va veure la targeta blava, Adrià Cabezas la vermella i els asturians no van aprofitar una falta directa. Ara el Patí és segon, a només un punt del Manlleu, dos per davant de l’HC Sant Just i quatre per davant del PHC Sant Cugat, que té un partit menys, i contra qui jugarà dissabte a les 8 del vespre al pavelló de Vilafranca.

D’altra banda, el CP Calafell Tot l’Any va encaixar un 3 a 6 davant del FC Barcelona a l’OK Lliga; el CE Vendrell té ajornat el seu partit davant del CH Palafrugell; i a l’OK Plata, el CP Vilanova va perdre per 2 a 1 davant del Barça.