CE Noia i CP Calafell debuten amb victòria a l’OK Lliga

0
1402
Imatge del partit Reus-Vendrell.

Aquest cap de setmana ha començat una nova temporada d’OK patins i dos dels tres equips penedesencs que juguen a la màxima competició han debutat amb victòria: el CE Noia Freixenet s’ha imposat a la pista de l’Alcoy, mentre que el CP Calafell Tot l’Any ho ha fet a Lloret. En canvi, el CE Vendrell no ha pogut amb el Reus.

El Calafell no podia començar milloren la seva tornada de l’OK Lliga, en imposar-se 3-5 al Lloret. Oriol Palau va obrir la llauna al minut 14, però un minut després els locals van empatar. La resta de gols es concentrarien als últims quinze minuts de partit. Els de la Costa Brava van donar inicialment la volta al marcador, però els baixpenedesencs van reaccionar i en sis minuts es van col·locar 2-4, amb gols de Palau, Gerard Pujol de falta directa i del vilafranquí Joan Vàzquez. A 7 pel final el Lloret va posar emoció al marcador, fins que quan en faltava un Quintana va tancar la llista de gols pel Calafell.

El Noia també va treure or del seu desplaçament a Alcoi (1-2). Xavi Costa va marcar al minut 13 el primer gol de la temporada dels sadurninencs, en una primera part en què el porter local ho va aturar quasi tot. L’empat va arribar a principis de la segona part, i al 9 Edu Fernández va marcar el definitiu pel Noia. A manca de 4’’, l’Alcoy va tenir l’empat en una falta directa, però va fallar.

El CE Vendrell va perdre 3-2 a la pista del Reus. El Vendrell sempre va anar a remolc del marcador. Quan faltava poc per acabar, amb 2-1, se la va jugar posant un cinquè jugador de pista, buscant l’empat, però no va sortir bé i el Reus va aprofitar per fer el tercer aprofitant l’absència de Gerard Camps. Amb tot, Jordi Ferrer encara tindria temps per fer el segon. El nou fitxatge Emanuel Necchi havia marcat abans el primer gol del CE Vendrell.