El CE Vendrell i el Noia es consoliden en zona CERS

0
1606

El CE Noia Freixenet es va imposar el passat cap de setmana per 6-2 al Lleida i puja fins a la setena posició. L’equip entrenat per Pere Varias va mostrar la seva superioritat en un partit marcat per un gol no donat com a vàlid a la primera part, que hauria significat el 2-0 i que, en canvi, va acabar amb empat a un. Un contratemps que no va impedir que els sadurninencs despleguessin tot el seu joc i guanyessin amb claredat, amb gols d’Aleix Esteller, Ferran Rosa de penal i Jordi del Amor al primer temps, i a la represa, Sergi Aragonès, Esteller de nou i un gol en pròpia porta dels lleidatans.

El Moritz CE Vendrell va aconseguir una important victòria per 0-2 a la pista del Manlleu i es manté en la sisena posició de l’OK Lliga. Tots els gols van arribar al segon temps, obra de Marc Navarro al minut 32 i Roger Rocasalbas al 42 de falta directa. També cal destacar la bona actuació del porter Martí Zapater.

El Cafès Novell CP Vilafranca no va poder superar el Vic i va perdre 2-6. Al primer temps els penedesencs van competir bé. Van començar marcant al minut 2 (Joan Vàzquez) i malgrat que els vigatans van donar al volta al marcador, a manca de 5 minuts van tornar a empatar, en desviar Lluís Ferrer un xut d’Àngel Rodríguez. Al segon temps res va sortir bé i ja al primer minut el Vic es va posar per davant. N’acabarien fent sis. La bona notícia és que la resta d’equips que lluiten per evitar el descens també van perdre, de manera que el Vilafranca segueix quart per la cua.