El CE Vendrell presenta les novetats de la temporada 2017/18

0
1514
El president de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell, Víctor Romagosa, amb els fitxatges de Rodríguez i Camps.

El CE Vendrell ha presentat el que serà la seva temporada vinent a l’OK Lliga d’hoquei patins, i ho ha fet amb novetats importants. La primera, a la banqueta: després de la marxa sobtada de Jordi García, que ha fitxat pel Reus (el seu club de tota vida), debutaràn com a entrenadors del primer equip dos homes de la casa, Gonzalo Medina i Xavier Nicolàs. Els dos tècnics ja van ser coordinadors de la Secció d’Hoquei la temporada 2015/16 i recentment han aconseguit èxits esportius importants amb al club: el juvenil dirigit per Nicolàs a la temporada 2015/16 va ser campió de Catalunya i subcampió d’Espanya, i el 2a Catalana dirigit per Medina la temporada 2016/17 va aconseguir l’ascens a 1a Catalana). Nicolàs, a més, ja va formar part del cos tècnic del primer equip fa dues temporades.

Sobre la canxa, el 28 d’agost els entrenaments començaran amb dues cares noves, que no ho són tant. Les del porter Gerard Camps, que ja va ser al CE Vendrell la temporada 2012/13, i la del jugador Cristian Rodríguez, que ja va estar al Vendrell dues temporades, del 2010 al 2012. Tots dos procedeixen del CP Vic i, juntament amb dos jugadors de la base als quals es farà fitxa del primer equip, supliran les baixes dels jugadors de camp Xixi Creus i Francesc Gil, i dels porters Roger Molina i Martí Zapater. Continuen al primer equip Jordi Ferrer, Eloi Mitjans, Marc Navarro, Edu Fernández, Roger Rocasalbas, Joan Lluís Mudarra, Iker Casado i el porter Pol Ferrer.

També és destacable que cerveses Moritz ha deixat de patrocinar l’equip (ho ha fet durant sis anys) i ara la junta n’està buscant un de nou a qui interessi promocionar-se en les tres competicions en què s’ha inscrit: la Lliga Catalana, l’OK Lliga i Copa CERS europea. Val a dir que a més, el CE Vendrell disposarà d’un segon equip sènior competint a Primera Catalana, més 15 equips en totes les categories base i el femení.

Enguany el Vendrell haurà de jugar bona part dels partits (i entrenar) a l’exili, a causa de la remodelació que properament començaran al pavelló del club per poder acollir la competició d’handbol femení dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. En principi les obres duraran fins a gener, període en el qual podria entrenar-se i jugar (tots els equips) a Calafell, si les negociacions de l’Ajuntament per quadrar horaris i calendaris de competició fructifiquen. Sigui com sigui, el debut en la Lliga Catalana serà el 8 de setembre davant del Girona CH i el de l’OK Lliga el 7 d’octubre davant l’Arenys de Munt.

FER UN COMENTARI