Centenars de persones escridassen el presumpte assassí de la nena de Vilanova

0
2089

Centenars de persones s’han congregat al llarg del matí d’avui a les portes de la casa on ahir al vespre va ser trobada morta Laia A., la nena de 13 anys, alumna de l’escola Pia de Vilanova. Veïns i vilanovins en general esperaven el presumpte autor de la mort de la nena, que hi va arribar a bord d’un furgó dels Mossos d’Esquadra i va entrar a l’edifici per fer la reconstrucció dels fets. Quan el detingut, de nom Francisco, ha arribat protegit per un nombrós contingent d’antiavalots, hi ha hagut una allau humana de ciutadans que no han pogut contenir la seva indignació pels fets succeïts ahir a la tarda.

La nena, en acabar l’escola, havia anat a casa dels seus avis. Quan n’anava a marxar, el pare l’esperava a baix el carrer. Però mai hi va arribar. El veí del primer l’hauria encalçat la nena i el seu cadàver va ser trobat al cap d’un parell d’hores a l’interior del pis. La pista definitiva va ser quan els Mossos van fer desallotjar tot el bloc i el del primer no en va sortir. Aleshores els tiets de la nena van esbotzar la porta i se la van trobar morta, amb ferides d’arma blanca.

Segons fonts veïnals, el presumpte autor dels fets, cuiner de professió, hauria estat a la tarda en un bar proper a la seva llar (avinguda de Cubelles, 26) consumint alcohol.

Avui a les 6 de la tarda s’ha convocat una concentració de rebuig a la plaça de la Vila de Vilanova. A les 12 ja s’ha fet un minut de silenci, que ha aplegat més d’un miler de persones.

FER UN COMENTARI