Centre Vila de Vilafranca organitza una campanya de sensibilització virtual

0
871

Els comerciants de l’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila han començat avui una campanya de sensibilització i promoció a les xarxes socials sobre la necessitat del comerç de proximitat com a eina de dinamització de la ciutat. La campanya consta d’uns vídeos que es publicaran als perfils de xarxes socials de l’entitat i que vinculen l’activitat comercial a diferents moments lúdics i festius de Vilafranca. Els castellers, els balls de la festa major, els Diables i les campanyes de promoció i dinamització comercial com el Shopping Night o la Fira Fora Estocs són alguns dels moments escollits per remarcar l’esperit social i festiu de la gent de Vilafranca.

Sota l’eslògan “El comerç és vida”, el vídeo principal de la campanya s’ha realitzat a partir d’imatges cedides per Penedès Televisió juntament amb imatges dels carrers buits i les botigues tancades a causa de l’emergència sanitària per la Covid-19, i la música cedida pels Diables de Vilafranca. Amb aquesta campanya els comerciants volen definir els eixos que diferencien Vilafranca de les altres capitals de comarca amb el comerç de proximitat com un dels eixos de dinamització dels carrers de la ciutat.

La presidenta de l’associació, Marta Vivas, assegura que l’objectiu és “mostrar l’empatia de tots els professionals del Centre Vila amb la resta de ciutadans i transmetre optimisme”. Per això, la campanya es complementa amb el sorteig de 500 euros en targetes regal per comprar a les botigues adherides a Vilafranca Comerç un cop s’hagi acabat el confinament. El sorteig es farà entre els seguidors de Vilafranca Comerç a l’Instagram que convidin dos amics a seguir el compte i que expliquin quina és la botiga del Centre Vila que més troben a faltar durant el confinament.

FER UN COMENTARI