Dissabte el CF Mediona es va proclamar campió del grup 10 de Quarta Catalana, grup que englobava els equips de l’Alt Penedès i Garraf de la darrera categoria federada.

Els jugadors que preparen Pedro Peralta i Jordi Ventura, han aconseguit el títol després d’una aferrissada lluita fins a darrera hora amb el CE Ribes i el CF Can Cartró; de fet, la competició es va decidir aquest dissabte passat a Les Cabanyes.

Els medionencs necessitaven un punt per ser campions, de no haver-lo sumat hauria estat el CE Ribes el campió. Després d’anar perdent per 1-0 davant el conjunt local, i després que aquest perdonés el 2-0, els gols de Kiko Palanca (75’) i Cesc Ventura (82’) van certificar l’excel·lent temporada del conjunt blau que tornarà la propera temporada a la Tercera Catalana. A més, amb 30 dianes, Ventura ha estat el màxim golejador de la competició.

Set anys després de perdre-la, el CF Mediona recuperarà, la propera temporada, la Tercera Catalana. El CE Ribes serà l’equip que faci la promoció per aconseguir el mateix objectiu.

FER UN COMENTARI