Cinc detinguts per atracaments i robatoris a Vilafranca

0
1037
Una parella d'agents patrullant amb el nou uniforme. // LA FURA

Aquesta setmana la policia local de Vilafranca ha detingut un total de cinc persones implicades presumptament en diversos atracaments i robatoris. En la primera actuació, que es va fer el passat dijous a la nit, agents de la policia i els mossos es van activar a partir de la denúncia d’un ciutadà que havia estat víctima d’un robatori amb violència al carrer Ignasi Iglésias.

Minuts més tard van rebre una trucada amb la mateixa situació al carrer l’Alguer, i el modus operandi i les descripcions dels cinc delinqüents, quatre homes i una dona, coincidien amb els de la primera trucada.

Després d’un important desplegament dels dos cossos policials, una patrulla del Cos de Mossos d’Esquadra va procedir a la localització i detenció de la dona integrant del grup, mentre que la resta aconseguien fugir. Hores després, una patrulla de la policia local va detenir un altre dels integrants del grup que s’havia amagat en un canyís proper on s’havien produït els atracaments hores abans.

Tant la Policia Local com els Mossos d’Esquadra segueixen treballant per poder detenir a la resta de participants en els robatoris.

Diumenge agents de la policia van detenir tres joves més que robaven a l’interior dels vehicles pels volts del carrer Amàlia Soler, a partir d’una trucada que denunciava haver vist un grup d’homes trencant els vidres de diversos vehicles.

D’altra banda, la Policia Local de Vilafranca ha denunciat quatre conductors, un d’ells ciclista, per donar positiu en controls d’acoholèmia realitzats les nits del cap de setmana.

FER UN COMENTARI