Serveis Interns, Territori, Mobilitat i Transport, Ecologia Urbana i Seguretat, Promoció de la Ciutat, i Igualtat i Drets Socials són els cinc pilars del nou govern calafellenc

Seguint els canvis organitzatius que es van començar a dur a terme el passat mandat i incorporant els acords de governabilitat que el PSC ha signat amb En Comú-Podem el PP, l’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha donat a conèixer les cinc grans àrees de funcionament del nou equip de govern: Serveis Interns; Territori, Mobilitat i Transport; Ecologia Urbana i Seguretat; Promoció de la Ciutat, i Igualtat i Drets Socials.

A més, cada àrea tindrà una comissió informativa i se n’hi sumarà una més que serà la  de Promoció Esportiva. Organitzativament, les funcions de Promoció Esportiva estaran, però, dins de l’àrea de Promoció de la Ciutat. Per l’alcalde, Ramon Ferré, aquest organigrama és “racional que permet optimitzar estructures”.

Pel que fa a la distribució de regidories quedarà organitzada de la seguent manera: Ramon Ferré serà l’alcalde, Helena Rubio la primera tinent d’alcalde regidora de Qualitat de Vida o assumirà també Qualitat de Vida Animal, Participació i Comunicació; Miguel Ángel Perín, a més de segon tinent d’alcalde, serà regidor d’Urbanisme i assumirà també Obres, Habitatge i Mobilitat; Lluïsa Llastra, tercera tinent d’alcalde, serà regidora de Turisme i controlarà també Comerç i Formació. El quart tinent d’alcalde serà Javier Estepa, que serà regidor de Serveis Interns, incloent els serveis econòmics, atenció ciutadana, personal, serveis jurídics, contractació, compres i informàtica; el cinquè tinent d’alcalde serà Aron Marcos, que encapçalarà la regidoria de Medi Ambient i assumirà també Serveis urbans, Manteniment, Brigada i Inspecció. Presidirà la comissió informativa d’Ecologia Urbana i Seguretat. Els altres tres regidors seran Mònica Trepat (Cultura, Ocupació i Promoció Econòmica), Júlia Fernández (Joventut, centres cívics i punts juvenils) i Artur Peña (Esports i Seguretat ciutadana).

A més, Isabel Bou Bayona, d’En Comú-Podem, serà la presidenta de la comissió informativa d’Igualtat. I Maite González, del PP, presidirà la comissió informativa de Promoció Esportiva.

FER UN COMENTARI