El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf ha informat que en les darreres 24 hores cinc persones han mort a l’Hospital Sant Camil per Covid-19. El nombre de persones ingressades amb patologia respiratòria, però, no ha crescut i han continuat augmentant el nombre d’altes, arribant a les 175 des de l’inici de la crisi sanitària.

A l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès la situació es manté estable des de principis de setmana. De fet, des de dilluns que no ha mort cap pacient més afectat per Coronavirus i tambpoc ha crescut el nombre de persones ingressades amb malalties respiratòries. En les darreres hores, a més, s’ha donat l’alta a 3 pacients que s’han recuperat de Covid-19 i en total ja se’n sumen 71,

Sense consultes externes

Malgrat que des d’ahir les empreses tornen a treballar, des del Consorci Sanitari s’insisteix que el servei de Consultes Externes, proves i radiologia de l’Hospital Sant Camil, de Sant Pere de Ribes, Comarcal de l’Alt Penedès, de Vilafranca, i Sant Antoni Abad, de Vilanova, continuen tancades. Per aquest motiu, els pacients no han d’anar a l’hospital en cap cas, a no ser que el centre es posi en contacte amb ells per avisar del contrari.

Els usuaris que tenen visites programades o resten a l’espera de resultats de proves mèdiques, seran informats per via telefònica o rebran per carta una amb una nova citació. En cas que algun usuari s’hagi de visitar presencialment per criteris mèdics, serà avisat per SMS o a través d’una trucada telefònica perquè acudeixi a l’hospital.

Per contra, sí que seguiran funcionant les consultes presencials d’ecografies de tocoginecologia  i les visites presencials a Consultes Externes dels pacients tractats amb Sintrom.

FER UN COMENTARI