Cinema Ribes acull la preestrena solidària de la pel·lícula ‘Especiales’

0
609

El Cinema Ribes ha estat una de les sales escollides per la preestrena solidària de ‘Especiales‘, una pel·lícula que visibilitza l’autisme i que abans de la seva estrena comercial es projectarà el dijous, 27 de febrer a les set de la tarda. Els beneficis obtinguts aniran dirigits a l’Associació Autisme amb futur, per a realitzar activitats inclusives d’oci i temps lliure. Aquesta entitat està formada per un grup de famílies de la comarca del Garraf i Penedès amb fills i filles diagnosticats amb trastorn de l’Espectre Autista (TEA).

Amb aquesta preestrena, Cinema Ribes i l’Associació Autisme amb Futur volen donar visibilitat “una problemàtica complexa i molt desconeguda”, la que viuen les persones amb autisme i les seves famílies, així com fer valdre el treball que realitzen els professionals de les associacions per donar suport al conjunt de persones amb diversitat funcional.

Especiales” està dirigida per Eric Toledano i Olivier Nakache, els mateixos d’Intocable, i té com a teló de fons la diversitat funcional. El film recrea el dia a dia de les persones amb autisme i la feina que realitzen tant famílies com associacions per donar suport a aquestes persones. La pel·lícula ha superat els dos milions d’espectadors a França i amb la seva projecció va tancar-se l’últim festival de Cannes. A més, al Festival de Sant Sebastià va obtenir el premi del públic amb la nota més alta mai obtinguda per una pel·lícula des que existeix aquest guardó.

La projecció al Cinema Ribes serà el dijous 27 de febrer a les set de la tarda i les entrades es poden adquirir anticipadament a través del web www.cinemaribes.com

FER UN COMENTARI