Circ, humor, teatre i música, al Festival Clòwnic de Torrelles

0
1001
Jordi Diaz portarà a Torrelles l'espectacle "Els homes són de Mart i les dones de Venus".

Torrelles obre de nou els braços a les arts escèniques. Serà aquest cap de setmana en el marc del Festival Clòwnic, que en la seva quarta edició torna a programar un bon grapat d’espectacles al carrer de la mà de companyies de renom i grups musicals que arrodoniran el cartell.

El concert de l’Havana Latin Soul donarà el tret de sortida avui divendres a un festival en què no hi faltaran el circ, l’humor i el teatre. De fet, un dels plats forts del cap de setmana és l’exitosa comèdia Els homes són de Mart i les dones de Venus, amb l’actor Jordi Díaz, que es representarà dissabte a la nit al Casal Torrellenc i serà l’únic espectacle de pagament (12 euros a Ticketea i 15 a taquilla). També Lluís Gavaldà, veu de Els Pets, serà a Torrelles per oferir el concert familiar Jugant amb els clàssics, que interpretarà música dels 60’s en un projecte que comparteix amb el grup Trau.

Fira d’Artesania
Completarà l’oferta escènica la tradicional Fira d’Artesania, amb parades d’alimentació en què s’hi podran degustar formatges, dolços, embotits i d’altres. També hi haurà diversos food trucks i estands elaboradors de cervesa artesana. També el teixit associatiu contribuirà a ampliar l’oferta del festival amb propostes com una cercavila de cultura popular, l’actuació de la Coral Foix o una trobada de motos antigues.

El Clownic mostrarà també la seva vessant solidària amb els infants malalts de càncer. Durant tot el cap de setmana es recolliran els desitjos de tots els infants que vinguin al festival i, el diumenge al migdia, es llençaran a volar en globus vermells que recordaran el nas de pallasso, símbol del Clòwnic. Tota la recaptació d’aquesta iniciativa anirà destinada al grup de Recerca Translacional del Càncer en la Infància i l’Adolescència de l’Hospital Vall d’Hebron Institut de Recerca.

FER UN COMENTARI