El CIT impulsa la campanya comercial nadalenca al Vendrell

0
1251

El centre, el barri del Tancat i també l’entorn de la plaça Germans Trillas de Coma-ruga tindran a partir de demà dimarts llums de Nadal posats pel CIT i l’Ajuntament, i els establiments adherits a l’associació de comerciants ofereixen a la seva clientela, fins al de 5 gener, tiquets d’estacionament en zona blava i també als aparcaments soterrats, com a reclam per atreure compradors. Els mateixos establiments s’identificaran amb uns estels vermells amb motius nadalencs als aparadors.

A més, per tercer any s’ha col·locat a la plaça Nova un arbre de Nadal gegant, que hi serà fins al 9 de gener. Això a banda, el CIT ha programat un seguit d’accions d’animació al carrer per aquestes dates, com són una sessió fotogràfica sota l’arbre amb els personatges Mickey i Minnie, aquest divendres al matí i a la tarda; xaranga nadalenca pels carrers del centre també demà divendres, el dia 24 i també el dia 17, quan els acompanyaran personatges del film Frozen, Elsa i Olaf; un espectacle infantil a la plaça del Centre i visita dels personatges de la pel·lícula Minions (dia 22); recollida de cartes del Pare Noel (matí i tarda del dia 23 al carrer Dr. Robert). Val a dir que els 200 establiments associats al CIT oferiran també a la seva clientela una carta per demanar regals als Reis Mags.

El Jokirama que organitza l’Ajuntament durant les festes escolars nadalenques complementen l’activitat que es farà al Vendrell durant les properes setmanes.

FER UN COMENTARI