Clinic Audio obre les seves portes a Vilanova i la Geltrú

0
203

“Apostem per visites basades en la qualitat. Això vol dir treballar sense agendes plenes i fer un assessorament personalitzat per a cada client”. Així de clara es mostra l’audiòloga Rosa Enrique, sòcia del nou centre auditiu que ha obert les seves portes al número 93 de la Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú.

Clinic Audio és la nova aposta de la Rosa Enrique i del Gerard Puig, especialistes amb més de quinze anys d’experiència al sector i amb més de 2.500 clients adaptadats. Ara, amb el nou centre vilanoví, volen donar continuitat a la feina que han desenvolupat fins ara a grans multinacionals i fer-ho d’una forma més propera, donant resposta a les necessitats de tots els seus clients.

Un bon exemple és l’estudi auditiu complet que Clinic Audio elabora durant la primera revisió. “És important que les persones que es fan la primera revisió disposin d’un informe exhaustiu del seu estat auditiu actual. Nosaltres entreguem en mà, ja a la primera cita, aquest estudi als nostres clients”, explica Gerard Puig, soci del centre.

Puig i Enrique recomanen, sigui quina sigui l’edat i el perfil del client, fer-se una revisió auditiva. “Si has de renovar el carnet de conduir, si estàs fent les proves per a bomber o policia o bé si treballes en un entorn laboral amb un impacte sonor elevat, és important protegir i prevenir la pèrdua d’audició”, diu Puig.

Avui per avui, Clinic Audio compta amb una gran varietat de productes, més que en qualsevol gran multinacional. En aquest sentit, treballen amb totes les marques que hi ha actualment al mercat: audiòfons recarregables, amb bluetoot, audiofòns BTE superpotents i, evidentment, fets a mida. “Si volem dedicar tot el temps que sigui necessari als nostres clients, també hem de comptar amb tots els audiòfons que hi ha actualment al mercat”, apunta Rosa Enrique.

FER UN COMENTARI