Co-lideratge bordegàs amb Meya i Ponce de caps de colla, i Clàudia Roig de presidenta

0
1104

Els Bordegassos de Vilanova van escollir en assemblea celebrada el 22 de desembre Marcel Meya i Dani Ponce com a caps de colla, mentre que Clàudia Roig n’és la nova presidenta. Renovació, doncs, total al capdavant de la colla de groc terrós, que per primer cop presideix una dona i també que s’estrena amb la fórmula de co-lideratge. Els objectius castellers seran la consolidació dels castells bàsics de vuit i, en cas que la temporada sigui propícia, aventurar-se amb la torre de 8 amb folre o amb un hipotètic 5 de 8.

L’equip de pinyes estarà encapçalat per Marc Montes i per Marcos Muñoz, mentre que l’equip de canalla serà dirigit per Lídia Hortelano i David Oliva, i hi haurà dues vicepresidències, amb Julio Cabrera i Adrià Cruells.

La junta nova, que serà per dues temporades si l’assemblea de finals d’any ho ratifica, ha decidit per al 2019 reduir el nombre d’actuacions, de manera que el major nombre de caps de setmana de descans afavoreixi la presència de més castellers a les diades que facin. Per tal de dinamitzar els assajos, la tècnica plantejarà uns assajos amb major nombre de proves de pinya; per facilitar-ho, es projectaran les pinyes i les proves de tronc perquè tothom sàpiga quin lloc ocupa.

FER UN COMENTARI