La Fundació Futura ha presentat la seva darrera acció per recaptar fons i sumar-los als que s’aconsegueixin amb la Nit del Rotary Club Vilafranca i que han de servir perquè Creu Roja Alt Penedès pugui adquirir una nova ambulància. La iniciativa ha consistit a instal·lar unes guardioles que durant dos mesos estaran a diferents comerços de les tres entitats de comerciants (Centre Vila, Comerç Espirall i Associació de Comerciants de la Girada) per tal que tothom pugui fer-hi la seva aportació.

Les guardioles, a més, han estat pintades gràcies a la col·laboració de les tres colles castelleres de la Vila (Castellers, Xicots i Joves), dels Falcons i del GEP, que van organitzar tallers perquè infants d’entre 4 i 12 anys les acolorissin.

La Nit del Rotary serà el pròxim 7 de juny i enguany destinarà tots els fons a l’adquisició d’una nova ambulància per a la Creu Roja de la comarca. Actualment aquesta entitat compta amb dos vehicles d’aquest tipus per poder tirar endavant el projecte de prevenció i socors, però la normativa vigent fixa que cada deu anys cal renovar-los i aquest 2019 se n’ha de renovar una. El preu d’una ambulància equipada com les que utilitza la Creu Roja és d’uns 50.000 euros.

FER UN COMENTARI