La Coma-ruga que volem

0
780

Fa uns anys l’Ajuntament del Vendrell va promoure una campanya comunicativa sota l’eslògan “El Vendrell que volem”. En els darrers anys, s’han realitzat diferents processos participatius, com el pla de mobilitat urbana, els pressupostos participatius dels barris marítims i el més recent, la participació ciutadana per tal de definir els usos del futur parc del Botafoc, que actualment s’està desenvolupant. Els processos de participació ciutadana són l’eina més útil per tal d’enriquir els projectes que impulsa l’administració pública. Al cap i a la fi, fer partícip el ciutadà sobre la configuració de la seva ciutat és la millor forma de fomentar el sentiment de pertinença a una comunitat.

En els propers mesos es promourà un nou procés participatiu, com a conseqüència de la concessió dels fons FEDER destinats a la recuperació i dinamització de l’espai públic i els elements patrimonials del centre urbà de Coma-ruga. Es tracta d’un projecte que és una gran oportunitat de transformació urbana, no tan sols per als veïns de Coma-ruga sinó també pel conjunt dels ciutadans del Vendrell. És cert que aquest projecte, que es configurarà tenint en compte la veu dels veïns de Coma-ruga, no solucionarà altres problemes ni de Coma-ruga ni d’altres barris, però es tracta d’una important inversió per a la nostra vila que té l’objectiu de cohesionar un centre urbà, modernitzar el nostre aparador marítim per tal de fer-lo més atractiu al turisme i a l’activitat comercial.

Per tant, aquest nou procés participatiu, com els que es troben en marxa i els que s’engegaran en el futur, han d’acollir-se amb una visió positiva i constructiva per part de tots, partits polítics, associacions, ciutadans; al cap i a la fi, tots serem partícips del Vendrell i de la Coma-ruga que volem.

Miguel Ángel Cilleruelo Andrés
Regidor del PP del Vendrell

FER UN COMENTARI