Comença desTaPa Vilanova, la ruta de la tapa turística

0
413
Jordi Gasol i Jordi Medina, fent una copa de vi i una tapa.

Amb el mes de juny arrenca la quarta edició de la campanya desTaPa Vilanova, la ruta de la tapa turística que va començar amb 10 establiments participants i que enguany compta ja amb 25 bars i restaurants de la ciutat. De l’1 al 30 de juny oferiran una tapa i una copa de vi per un preu entre 4 i 5 euros, en una aposta per dinamitzar l’entorn del sector de la restauració, tot just acabada l’anterior campanya, Vermutejant.

El regidor de Projecció de Ciutat, Jordi Medina, ha dit que cal “acostumar la ciutadania a aquests hàbits de consum, que anem tornant a la normalitat que aquests anys hem perdut”. Cadascuna de les tapes de la ruta porta un nom d’algun espai patrimonial de la ciutat, i permet relacionar la gastronomia amb el turisme: “aquest binomi restauració i patrimoni permet dur a terme un itinerari gastronòmic i alhora turístic, que ens permet donar a conèixer els indrets més interessants de la ciutat, i tastar la nostra ciutat”, ha dit Medina.

Per la seva banda, Jordi Gasol, president del Gremi d’Hostaleria, ha explicat que, com a novetat, el Gremi serà present enguany a la Fira Temps de Vi del 10 al 12 de juny, on oferirà alguna d’aquestes tapes. Segons Gasol, la ruta “té la intenció que els nostres clients surtin de la zona de confort d’anar als locals que tenen per costum, i vagin a altres locals amb l’excusa de provar una nova tapa”.

FER UN COMENTARI