Comença el termini per presentar propostes als pressupostos participatius 2020 de Calafell

0
217

Fins al dia 15 totes les persones majors de 16 anys, empadronades o no, poden fer la seva proposta per als pressupostos participatius de l’Ajuntament de Calafell per al 2020. Les propostes s’han de fer arribar a través de la plataforma electrònica decidim.calafell.cat.

Enguany l’import que es posa a votació popular és de 500.000 euros (un 1% dels recursos ordinaris de l’Ajuntament) i les iniciatives ciutadanes que es presentin poden arribar a tenir aquest mateix import. Només es pot presentar una proposta per persona i ha d’estar relacionada Han de ser necessàriament inversions relacionades amb l’espai públic o la millora d’equipaments municipals, de competència municipal i sobre béns de propietat municipal; han de donar resposta a una necessitat determinada, ser d’interès general, viables tècnicament i complir la normativa vigent.

Les propostes seran valorades pels serveis tècnics municipals entre el 16 i el 27 de setembre, per veure si són viables tècnicament i compleixen les condicions establertes. Les votacions, a les quals podran participar majors de 16 anys empadronats, seran del 7 al 20 d’octubre.

FER UN COMENTARI