Comencen les obres de reforma de les urgències dels Camils

0
571
Exterior d'urgències de l'Hospital Sant Camil

El dimarts vinent, 6 d’abril, començarà la reforma integral de tota l’àrea d’urgències de l’Hospital Residència Sant Camil, de Sant Pere de Ribes. L’obra afectarà tots els espais d’aquest servei (784 m2) i duraran uns 8 mesos.

La rehabilitació de les urgències es fa amb l’objectiu de millorar el confort dels pacients, els fluxos de treball, l’organització del servei i la renovació dels equipaments. Les obres està previst que durin uns 8 mesos i per no aturar el funcionament del servei, s’executaran en tres fases.

Amb la reforma s’ampliarà la zona de triatge, es renovaran tots els boxs, es canviarà la ubicació dels boxs de reanimació cardiopulmonar (RCP) i Ictus per poder tenir-hi accés immediat, s’inclourà un nou box d’aïllaments, es reformaran les sales d’espera i es millorarà la zona de treball dels professionals. A més s’aprofitarà per realitzar una separació entre l’àrea de pediatria i la d’atenció a adults, tant pel que fa la sala d’espera com els boxs.

Pel que fa als equipaments, es modernitzaran les instal·lacions elèctriques, d’incendi i de climatització, així com el sistema d’avís instal·lats als boxs perquè els pacients puguin sol·licitar assistència als professionals. També es renovarà l’equipament mèdic i clínic.

Des del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf s’assegura que “ja fa temps que hi havia la necessitat de fer canvis al Servei d’Urgències de l’Hospital Sant Camil. La renovació d’espais i equipaments en sanitat és absolutament necessari per donar un bon servei a la nostra població, i assegurar un espai de treball adequat pels professionals. Aquesta necessitat s’ha posat encara més de manifest en el moment en que ens trobem: afrontant una pandèmia mundial. Els Serveis d’Urgències han estat la porta d’entrada a l’hospital de malalts covid i no covid, i per tant hem de fer el que faci falta perquè sigui un espai confortable, que permeti l’accessibilitat i agilitat en el treball diari. La renovació integral d’aquest servei, és una gran inversió que estem segurs que permetrà modernitzar i actualitzar l’àrea i els seus equipament, millorant així el servei i el confort que donem a pacients i familiars, així com als mateix professionals que hi treballen”.

FER UN COMENTARI