Comencen les obres del pavelló i Teatre-Auditori de Calafell

0
1276

Dilluns van començar el treballs preliminars (com el desmuntatge de la carpa annexa) de les obres de remodelació del pavelló Joan Ortoll i del Teatre-Auditori Joan Colet de Calafell, i dilluns que ve està previst que es facin ja les primeres feines de demolició interior. Uns treballs que haurien d’haver començat per Sant Joan i que està previst que durin un any, amb una inversió de 4,3 milions d’euros.

Les diferents entitats usuàries tant dels dos edificis han estat reubicades provisionalment per al període que durin les obres; tan sols el Club Petanca Calafell seguirà usant les pistes actuals (inicialment l’espai no queda afectat per les obres), fins que se n’habilitin nou de noves (ampliables a tretze) al parc del Vilarenc.

Una modernització de dalt a baix

El projecte preveu, entre altres, la renovació integral dels serveis i instal·lacions, una millora de la comoditat per als espectadors i garantir unes bones condicions acústiques, sobretot en el cas del teatre. També se suprimiran les barreres arquitectòniques. En el cas del pavelló, es milloraran les pista interior i exterior, l’actual zona d’oficines del Club Patí Calafell i la zona de bar. L’espai que ocupa actualment la biblioteca (que es trasllada al nucli antic) es destinarà a usos vinculats a l’esport. A més, es modernitzarà l’aspecte exterior de l’edifici amb una “nova pell” a la façana, en substitució de la coberta de fibrociment, que es retirarà perquè és d’un material actualment prohibit en ser cancerigen. També està previst l’arranjament de tot l’entorn, incloent-hi una nova zona per a la pràctica de l’skating.

FER UN COMENTARI