Aquesta setmana s’han iniciat els treballs d’intervenció parcial al claustre del convent dels Trinitaris, al carrer de la Font, núm. 43. La superfície del claustre és aproximadament de 300 m² i l’àrea de les cobertes a restaurar és de 150 m².

Aquestes obres formen part de les diferents actuacions que s’estan realitzant per fases al conjunt del convent dels Trinitaris, format per l’església i el claustre de planta baixa porxada i dues plantes pis, per tal de consolidar i restaurar l’edifici.

Els treballs consistiran a consolidar els pilars del claustre que han sofert alguna patologia estructural. A les diferents façanes del claustre es picarà i refarà el revestiment susceptible de caure, i es restaurarà el ràfec perimetral segons l’original. L’estructura de tres cobertes se substituirà, així com el material d’acabat, amb teules parcialment recuperades de la coberta actual. Es recollirà i conduirà l’aigua de pluja per a la seva correcte evacuació. Finalment s’instal·larà il·luminació al claustre i es reposarà el paviment de terra.

Es preveu un termini d’execució de l’obra de quatre mesos. L’adjudicatari d’aquests treballs és l’empresa RESTAURACIONS ARQUITECTÒNIQUES SLU.

FER UN COMENTARI