Dimecres van començar els treballs de millora al solar ubicat al sector de Can Jove, que s’està utilitzant com a aparcament alternatiu gratuït al costat de l’hospital Sant Camil. L’actuació consistirà a arranjar l’accés i a pavimentar tot el solar, motiu pel qual romandrà tancat al públic fins al 17 de novembre.

Les obres no suposaran un increment de capacitat, rendiment o  eficiència, però sí que impliquen condicionar l’accés i la supressió de barreres arquitectòniques, així com anivellar la superfície del paviment actual i arreglar o eliminar alguns elements (sots, rocs, soques…) per fer-lo més segur i transitable. Les feines de suport relatives a moviments de terres s’han encarregat a una empresa especialitzada per import de 20.328 euros. La resta de treballs aniran a càrrec de la brigada de l’Ajuntament.

La parcel·la, ubicada molt a prop dels Camils, ha esdevingut en els darrers temps una zona d’estacionament improvisat per part dels usuaris de l’hospital. Hi ha contribuït l’elevat cost de l’aparcament del propi centre (2,57 euros per hora).

FER UN COMENTARI