Comencen les obres dels locals de la plaça Dr. Bonet, al barri de l’Espirall

0
1003
Ja s’ha enderrocat una part de l’edifici que s’interposa entre les places Pau Casals i Dr. Bonet.

La setmana passada van començar les obres de rehabilitació dels edificis de la plaça Doctor Bonet. Una actuació que forma part del projecte d’intervenció integral del barri de l’Espirall i correspon a la part del nou centre cívic, que acollirà principalment l’àmbit associatiu i d’entitats del barri.

La intervenció consistirà en la rehabilitació dels dos edificis existents, els quals incorporen una sèrie d’equipaments de servei al barri. Ambdues construccions, que daten del 1967, seran totalment renovades, especialment a nivell de la millora del seu aïllament tèrmic i acústic. Com a actuacions principals, es duran a terme una redistribució interior, es renovaran algunes instal·lacions, i es rehabilitaran totalment les façanes dels edificis que modificaran la seva qualitat i eficiència tèrmica.

També s’ha enderrocat una part de l’edifici que s’interposa entre les places Pau Casals i Dr Bonet per tal de donar major amplitud a la connexió entre ambdós espais públics. En el seu lloc es disposarà un cos de major alçada que vertebrerà formalment aquest punt singular entre les dues places.

Reurbanització de la plaça Dr. Bonet
En paral·lel, es duran a terme obres de reurbanització de la mateixa plaça Dr. Bonet, la qual disposarà d’un nou arbrat de major qualitat i dimensions que en un futur assegurarà uns espais amb ombra i bancs per a seure.

Amb aquesta actuació, tant la intervenció als edificis com la part d’urbanització de la plaça, l’Ajuntament pretén millorar la qualitat i eficiència general d’aquests equipaments al servei del barri i, alhora, ampliar la relació de l’espai amb la plaça Pau Casals, recentment urbanitzada, renovant en conjunt aquest espai central al barri de l’Espirall.

FER UN COMENTARI