Comprar a Santa Margarida i els Monjos, a Castellet i la Gornal i a Olèrdola pot tenir premi del 20 d’octubre al 20 de novembre. Els bons resultats obtinguts l’any passat ha motivat els tres municipis a repetir la campanya Compra a prop i descobreix el teu entorn, adreçada a enfortir el comerç local i promoure els elements turístics del territori.

En la seva segona edició, hi prendran part més establiments, un total de 150, i se sortejaran més premis, prop d’una seixantena. Entrades per a equipaments turístics, àpats a restaurants, visites a cellers i lots de productes d’alimentació en seran els principals.
Per participar en la campanya només caldrà emplenar una butlleta i deixar-la a les urnes que hi haurà als establiments col·laboradors. Entre totes les butlletes emplenades es farà un sorteig que tindrà lloc el 25 de novembre. Els premis es lliuraran en un acte públic a l’Ajuntament dels Monjos el 30 de novembre.

La campanya s’emmarca en el treball conjunt de col·laboració que els tres municipis realitzen dins del projecte Parcs del Penedès, la marca que es vol promocionar per a distingir aquestes tres termes que comparteixen el tret de comptar amb superfície de parcs naturals.

FER UN COMENTARI