Concert de piano en l’estrena del quart festival MUSiCVEU de Vilafranca

0
891

El festival MUSiCVEU s’estrena aquest cap de setmana amb les Bagatel.les de Beethoven, a càrrec de la pianista Maria Canyigueral, que oferirà un concert de piano amb una varietat de ritmes, veus i estils de grans músics com Mompou, Granados o Beethoven, entre altres. El concert serà diumenge a les 7 de la tarda a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca.

El concert és solidari, a benefici del Programa de Suport a l’Alimentació Infantil de Creu Roja de l’Alt Penedès. En acabar, la Fundació Pinnae oferirà als assistents un tast de vins i catànies, amb presència dels músics, a la Sala d’Exposicions.

En total, la quarta edició d’aquest festival consta de deu concerts, que s’han programat d’aquí al 8 de juliol. Després de Maria Canyigueral actuaran el grup vocal Sound Six (finalistes d’Oh happy day), Joan Chamorro i Andrea Motis, Neus Mar & Imma Presas Quartet, Agustí Burriel & Quartet, la Companyia El Nen Infinit, Judit Neddermann, el grup d’havaneres Xató, Mercedes Gancedo i Beatriz González en recital líric i Marco Mezquida que presentarà el disc Llunàtics.

FER UN COMENTARI