Els concerts de la Festa Major del Vendrell es presentaran dissabte a la fira d’entitats

0
1431
Administradors de la festa major de Santa Anna.

Els administradors de la festa major de Santa Anna 2017 aprofitaran aquest dissabte dos esdeveniments de gran afluència de públic per donar a conèixer les Nits Musicals de la propera festa Major i per posar a la venda el nou marxandatge de la festa vendrellenca. Serà en el marc de la Fira d’Entitats i del Shopping Night.

La comissió organitzadora de la festa major tindrà una parada a la Rambla, a la Fira d’Entitats, on hi presentaran els últims dos retallables de la festa, els del Gegant Salvador i el de Llucifer, que se sumaran als presentats les últimes setmanes: la Geganta, el Caramot i el 4 de 8 dels Nens. Tots els retallables han estat creats per la dissenyadora vendrellenca Helena Ribas. També dissabte presentaran en societat un vi exclusiu de l’FM del Vendrell, batejat com a “Agna”, el nom amb què es coneixia al 1917 Santa Anna. L’encàrrec es va fer als cellers Jané Ventura, que n’ha fet una tirada de 400 ampolles, a partir de les varietats de xarel·lo, malvasia, macabeu i garnatxa blanca. Per promocionar el vi, Edgar Toldrà ha elaborat tres vídeos amb to irònic, que es poden veure a través de les xarxes socials.

Pel que fa als concerts de la festa major, es donaran a conèixer dissabte a 2/4 de 12 de la nit a la plaça Nova, just abans que comenci el concert de Pop’n’Roll i el dj Morci.

FER UN COMENTARI