La Confraria del Cava ja ho té tot a punt per la 6a Nit Solidària del Cava

0
1208

La Confraria del Cava Sant Sadurní ja té lligats tots els detalls de la 6ª Nit Solidària del Cava, que se celebrarà avui divendres 17 de novembre a la sala oval del Palau Nacional de Montjuïc, seu del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

En les cinc edicions anteriors, la Nit Solidària ha recaptat més de 160.000 euros a benefici de Càritas, que l’entitat ha destinat a finançar diversos projectes solidaris. Aquest 2017, el que es reculli amb el sopar també serà per aquesta associació. La Confraria va sumar l’any passat 21.620 euros amb les aportacions dels assistents a la iniciativa, una quantitat que l’Obra Social ”la Caixa” va doblar fins arribar als 43.240 euros totals.

Està previst que l’acte compti amb la presència dels nous Ambaixadors del Cava, Marta Torné i Jordi Cruz, a més de diverses personalitats del sector del cava i de la societat catalana. Durant el sopar se sortejarà el cartell que el pintor Jordi Rollan ha creat especialment per la Nit Solidària, i dos dibuixos que la il·lustradora Pilarín Bayés ha dibuixat pel sopar. També es faran altres sortejos i regals entre els assistents.

Durant la Nit Solidària també està previst lliurar a la Fundació de la Marató de TV3 el xec amb la recaptació de la darrera Cursa Solidària País del Cava, que es va celebrar el 29 d’octubre i va recollir 15.704 euros.

FER UN COMENTARI