La Confraria del Cava va celebrar divendres al vespre, a la sala oval del MNAC, la sisena edició de la Nit Solidària del Cava, que enguany va comptar amb la participació de gairebé 300 persones. Gràcies a les seves aportacions, es van recaptar 20.764 euros, quantitat que l’Obra Social de La Caixa va doblar fins a arribar als 41.529 euros.

Els diners es destinaran a Càritas, entitat que els utilitzarà per finançar beques menjador fora del període escolar, a les 10 diòcesis que hi ha arreu de Catalunya. Amb aquesta aportació, Càritas en té per cobrir les necessitats de 7 mesos. Sumant les sis Nits Solidàries que la Confraria del Cava ha organitzat fins ara, l’entitat ha aconseguit recaptar més de 200.000 euros.

L’acte, conduït per Elisabet Carnicé, va comptar amb dos protagonistes de luxe: Jordi de la Cruz, que aquest any ha estat nomenat ambaixador del Cava, i Ona Carbonell, que va ser Reina del Cava el 2014. Tampoc hi van faltar la il·lustradora Pilarín Bayès, una habitual en aquesta cita solidària, i l’escriptora Asha Miró.

Durant l’acte també es va lliurar a la Fundació de la Marató de TV3 el xec amb la recaptació de la darrera Cursa Solidària País del Cava, que es va celebrar el 29 d’octubre i va recollir 15.704 euros.

FER UN COMENTARI