Continua convocada la vaga del servei de neteja pel Carnaval de Vilanova

0
882

Aquesta tarda estava previst que se celebrés, al Tribunal Laboral de Catalunya, una reunió de conciliació entre representants de l’empresa concessionària del servei de neteja viària de Vilanova, Valoriza i els sindicats per intentar arribar a un acord davant la convocatòria de vaga del servei entre els dies 23 i 27 de febrer, els dies forts del Carnaval. Aquesta reunió, però, s’ha ajornat a darrera hora i les parts s’han emplaçat de nou dijous a la tarda.

Els treballadors de l’empresa Valoriza han convocat la vaga per protestar contra diversos incompliments del conveni laboral, caducat des de l’any passat. A banda de l’actualització del conveni, els treballadors demanen, entre d’altres, cobrar un plus de nocturnitat. A més, denuncien la manca d’interès de l’empresa per renovar el conveni i l’atribueixen al fet que la concessió del servei a Vilanova ja ha vençut.

La regidora d’Espai Públic i Medi Ambient, Marta Jofra, ha explicat avui mateix que l’Ajuntament està fent de mediador entre treballadors i empresa i que creu que les demandes dels treballadors són “bastant assumibles”.

FER UN COMENTARI