D’ahir a avui han mort tres persones més per Covid-19 als hospitals dels Camils (1) i al Comarcal de l’Alt Penedès (2). En total, des de l’inici de la pandèmia tretze persones han perdut la vida en aquests dos centres hospitalaris a causa del Coronavirus.

Per contra, el nombre de pacients ingressats per patologies respiratòries es manté estable als Camils, amb 103 persones ingressades, mentre que a Vilafranca n’hi ha un total de 63, 6 més que ahir.

A més, als Camils en les darreres 24 hores s’ha donat l’alta a tres pacients afectats per aquest virus i ja en són 7 en total. Al Comarcal de l’Alt Penedès les altes des de l’inici de l’emergència sanitària han estat tres, cap en les últimes hores.

S’anul·len les Consultes Externes als Camils, Vilafranca i Sant Antoni Abat
Des del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf  es comunica que queden anul·lades totes les Consultes Externes de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, l’Hospital Residència Sant Camil i l’Hospital Sant Antoni Abat, amb l’objectiu d’evitar desplaçaments de la població i prevenir els possibles contagis per Coronavirus SARS-CoV-2. Per tant, els pacients no han d’anar a l’hospital en cap cas, a menys que l’hospital es posi en contacte amb ells per avisar del contrari. A partir del 30 de març no es faran avisos d’anul·lació de visites per SMS.

Els usuaris que tenen visites programades o resten a l’espera de resultats de proves mèdiques, seran informats per via telefònica o rebran per carta una nova citació i en cas que algun usuari s’hagi de visitar presencialment per criteris mèdics, serà avisat per SMS o a través d’una trucada telefònica perquè acudeixi a l’hospital.

Ecografies a embarassades i Sintrom, sí
Sí que seguiran en funcionament les consultes presencials d’ecografies de tocoginecologia. Les embarassades rebran un SMS recordatori per confirmar la visita. També se seguiran fent les visites presencials a Consultes Externes dels pacients tractats amb Sintrom.

FER UN COMENTARI