Conveni de solidaritat d’Entrem i Albet i Noya, a favor de les persones amb transtorn mental

0
927

El celler Albet i Noya i el Grup cooperatiu Entrem han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració de tres anys per a la inclusió social i laboral de les persones amb trastorns de salut mental i altres col·lectius vulnerables de la vegueria Penedès. Una de les primeres accions ha estat la versió solidària del seu vi més popular, el xarel·lo Curiós, una part de les vendes del qual es destinarà a l’entitat social. En concret, aniran destinades a l’acompanyament i l’alfabetització digital de persones amb trastorn de salut mental o risc d’exclusió social, per tal que puguin continuar treballant i formant-se dins la nova realitat marcada per la crisi global i sanitària.

Del Curiós Solidari se n’ha elaborat una primera partida de 5.000 ampolles que es podran trobar als principals supermercats, al celler i a la botiga en línia de la marca. És un monovarietal xarel·lo de l’anyada 2019. Així mateix, Albet i Noya seguirà comptant amb personal laboral d’Entrem per realitzar diferents tasques del celler.

La relació d’Albet i Noya i Entrem ve de lluny: Núria Albet i Noya, germana dels propietaris del celler, va formar part durant molts anys d’una de les cooperatives del grup Entrem (Nou Verd), que gestiona projectes de jardineria inserint laboralment persones amb trastorn mental.

FER UN COMENTARI