Coopsetània organitza dues sessions per presentar les subvencions que es pot acollir el sector cultural

0
341

Coopsetània, l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès-Garraf, organitza els pròxims 2 i 4 de desembre la càpsula formativa “Mesures econòmiques per pal·liar els efectes de la pandèmia al món cultural”. Adreçada a entitats, associacions, autònoms i empreses del sector cultural, té per objectiu presentar les diferents línies de subvenció que l’administració pública ha impulsat per donar suport econòmic als diferents agents que formen part d’aquest col·lectiu (ara per ara hi ha diverses línies d’ajuda econòmica destinades a diferents agents del sector cultural, algunes de les quals vigents i d’altres aturades temporalment).

La càpsula formativa s’estructura en dues sessions virtuals de dues hores (de 10 a 12 del matí) a càrrec de la cooperativa Facto Assessors. L’objectiu de Coopsetània és presentar de manera clara i concisa les diferents opcions d’ajudes públiques adreçades a un dels sectors que més està afectant la covid-19 i explicar, fins i tot amb una part pràctica, quina documentació cal aportar en cada cas, com fer-ho i quan.

Aquesta càpsula formativa és gratuïta, però per participar-hi és imprescindible inscriure’s a través de la web www.coopsetania.cat/agenda

FER UN COMENTARI