Corpinnat posa en marxa un festival gastronòmic als seus cellers

0
476
Foto: Marc Cuscó

Els 11 cellers agrupats dins la marca Corpinnat han programat del 15 de juny al 15 d’agost un festival gastronòmic amb restaurants de proximitat i xefs de prestigi. Es tracta d’una setantena de sopars i dinars que es faran en espais singulars de cada celler. Cada xef cuinarà un menú que els comensals podran degustar acompanyat dels vins i escumosos que elaboren els cellers de Corpinnat.

A causa de les restriccions sanitàries, tots els dinars i sopars es faran amb reserva prèvia, amb aforaments limitats de 40 persones per àpat i respectant sempre les distàncies de seguretat. Si es vol, una hora abans de menjar els cellers ofereixen la possibilitat de fer una visita gratuïta per les seves instal·lacions.

D’entre els xefs que participen en el festival en destaquen Nandu Jubany, Carles Gaig, Xavier Pellicer i Marc Ribas.

Nova incorporació a la marca
Aquest mes de maig la marca Corpinnat ha incorporat un nou celler després d’haver superat totes les auditories obligatòries. Es tracta de Pardas, ubicat a Torrelavit. Amb aquesta incorporació, ja onze cellers del Penedès els que aplega aquesta marca col·lectiva del Penedès. Les primeres ampolles de Corpinnat elaborades per Parda sortiran al mercat la pròxima tardor, que és quan està previst que es faci el desgorjament.

FER UN COMENTARI