CP Vilafranca i CP Vilanova debuten amb empat, i el CE Vendrell amb victòria

0
803
Dos jugadors del CE Vendrell, celebrant la remuntada (foto: Víctor Merencio).

El Digitèttecnic CP Vilafranca Capital del Vi va treure el primer punt de la temporada a l’OK Lliga Plata Nord, en la seva visita a la pista del Liceo la Corunya. Un empat d’or ja que els penedesencs van remuntar un 2 a 0 en contra fins a empatar-lo a l’últim minut, amb gols d’Enric Martí a les acaballes del primer temps i de Joan Vázquez a 1’ 9’’ pel final. En aquell moment el Patí portava mig minut amb cinc jugadors de pista, ja que l’entrenador Sergi Punset va treure el porter vilafranquí per pressionar més la porteria rival. I encara hauria pogut guanyar ja que els gallecs es van quedar amb tres jugadors per les protestes del porter suplent i el Vilafranca va tenir en el xut d’Adrián Candamio una última ocasió, que va anar al pal.

La mateixa sort va córrer el CP Vilanova en el seu debut lliguer, empat a dos; en aquest cas, però, davant del Jolaseta, i al pavelló de les Casernes. Els bascos es van avançar en el marcador a tres segons del descans i quan faltaven poc menys de sis minuts per acabar es van situar en un 0-2 que semblava definitiu. Però els vilanovins van reaccionar i Ignacio Garrido primer i David Aguilar després van marcar i donar un punt als locals.

Al segon grup de la divisió de plata de l’hoquei patins estatal, l’OK Lliga Plata Sud, el CE Vendrell va sumar els tres primers punts en el seu debut a casa, contra el CP Las Rozas (3-1). Els vendrellencs van dominar el partit però no el marcador fins al final. Van encaixar un primer gol que no van igualar fins a l’últim minut del primer temps, obra de Lluís Ferrer. L’equip entrenat per Lluís Delriu no va fer el segon fins a set minuts pel final, mitjançant Manu Necchi, i a dos per acabar Xavi Crespo va sentenciar.