Creu Roja Alt Penedès estrena una ambulància gràcies a la donació de la Nit Solidària 2019

0
813

Creu Roja Alt Penedès ha estrenat una ambulància que va poder adquirir gràcies a la recaptació de 27.100 euros que va fer el Club Rotary Vilafranca durant la 14ª Nit Solidària, celebrada al juny del 2019. El passat mes de desembre el Rotary va lliurar el xec amb la recaptació de l’esdeveniment a l’entitat per tal que pogués adquirir i equipar una nova ambulància, que es va presentar en societat dimecres passat. Serà una ambulància que realitzar assistències per les comarques de l’Alt Penedès, Garraf i Anoia.

La presidenta de la Creu Roja de l’Alt Penedès, Àngels Matas, ha explicat que la nova ambulància permetrà ampliar els serveis que ofereixen l’entitat: “Fins ara la nostra tasca principal es dedicava als preventius; ara, amb la covid-19, els nostres serveis s’han ampliat i aquesta ambulància també servirà per fer tasques d’acompanyament a malalts i persones d’edat avançada, transportar-les fins a l’hospital, etc.”.

En les catorze edició que es duen de la Nit Solidària, el Rotany ha aconseguit recaptar més de 550.000 euros, que s’han destinat a projectes solidaris sanitaris, culturals i patrimonials.

FER UN COMENTARI