Crida per trobar personal de neteja i auxiliars de geriatria per la residència Novallar de Mediona

0
1587

L’Ajuntament de Mediona ha emès un comunicat per informar que la Covid-19 ha arribat a la residència Novallar i ha generat ja les primeres defuncions i contagis. Tot i això, no concreta xifres, ja que “no han arribat els tests suficients per aplicar a totes les persones usuàries i professionals que hi treballen”.

Davant aquesta situació, consistori, direcció de la residència i autoritats de salut territorials han elaborat un pla de xoc que consisteix a demanar a l’exèrcit (UME) que desinfecti la residència, reforçar l’acompanyament emocional a les persones residents i fer una crida intensiva per trobar personal de neteja, auxiliars de geriatria i personal del sector social i sanitari en general. Les persones interessades (preferiblement amb experiència) han de contactar amb la regidora Aina Llotge (allotge@mediona.cat).

La presència de l’UME, tal com ha informat l’Ajuntament, no s’ha demanat des del consistori i de fet va assabentar-se’n ahir al vespre per la mateixa directora de la llar.  L’alcalde del municipi, Juli Silvestre, explica que fa unes setmanes l’Ajuntament va realitzar diferents consultes per saber quines opcions hi havia a l’hora de desinfectar i que van optar per contractar un servei de desinfecció privada. Tot i això, pensa que la consulta devia fer-se també per altres bandes i tot plegat ha acabat desencadenant que fos finalment l’UME qui se’n fes càrrec.

FER UN COMENTARI