Cudié llença al mercat les catànies ecològiques

0
1102

Bombons Cudié acaba de presentar, en el marc de la fira mundial de referència de confiteria i xocolata ISM de Colònia (Alemanya), la seva nova gamma BIO: Catànies ecològiques.

Basant-se en la seva recepta de les Catànies originals, les BIO s’elaboren caramel·litzant ametlles marcones procedents d’agricultura ecològica d’origen mediterrani i banyades en praliné de fruita seca. Es presenten en tres nous sabors, tots amb ingredients ecològics: White (xocolata blanca), Milk (xocolata amb llet) i Dark (xocolata negra).

Segons Oriol Llopart Cudié, membre de la tercera generació de la família i actual responsable de producció de la casa, “feia temps que teníem demanda de producte ecològic per part dels nostres clients, principalment del centre i nord d’Europa. Ha estat un repte poder trobar tots els ingredients d’origen ecològic amb la qualitat

que busquem per mantenir l’essència de les Catànies i, alhora, poder separar de la resta de la producció, certificant tots els processos. Tot i la dificultat, ha valgut la pena “.

Les noves Catànies BIO estaran disponibles en els més de 30 països on Cudié ja té presència.

FER UN COMENTARI