La cuina penedesenca de temporada es promociona en una guía

0
889

La cuina penedesenca comença una etapa nova de promoció continuada mitjançant el Penedès Tasta’l, que ha editat un prospecte de cuina de temporada, en què hi apareixen 28 restaurants de l’Alt Penedès amb un plat que necessàriament té com a ingredients o bé l’ànec mut, o bé el gall del Penedès o bé l’albergínia. En consonància amb els objectius del Penedès Tasta’l, l’objectiu és fer promoció conjunta dels productes agroalimentaris que surten del territori i fer-ho a través dels restaurants. En aquest sentit, s’han triat productes de temporada (d’hivern), que cada restaurant cuina de manera diferent.

Per tal de fer possible que hi accedeixin totes les butxaques, cada plat de la guia incorpora un senyal que indica si es tracta d’un plat de carta, de menú o de menú festiu, i al costat hi ha indicat el preu. En aquest sentit, els preus van des dels 5 euros el més barat a 37,50 euros el més car. Els plats es poden demanar als restaurants fins al 20 de març, quan començarà la temporada de primavera.

FER UN COMENTARI