Cunit recupera el Casal de Nadal i multiplica els actes nadalencs

0
531

Des d’avui dijous i fins al 5 de gener Cunit viurà un mes ple d’activitats per a totes les edats, amb les festes de Nadal com a eix central. Començarà el dijous dia 5 a mitja tarda a la plaça de la Vila amb l’encesa de llums de Nadal, activitats infantils i la plantada d’un arbre de Nadal de 12 metres d’alçada, amb elements decoratius.

El segon acte destacat serà el renovat Mercat Nadalenc, que es celebrarà al nucli antic entre els dies 13 i 15 de desembre, amb animació, tallers, photocalls, titelles, artesania i també una exposició d’elements del seguici popular de Cunit. Ja dimarts d’aquesta setmana es van instal·lar sis jardineres fetes amb material reciclat i amb plantació de ciclàmens i ficus, a les principals entrades al centre comercial del poble. En una segona fase, l’Ajuntament de Cunit instal·larà 22 jardineres més, “flotants”, al centre de la població.

A més, enguany, Cunit recupera el Casal de Nadal, que fa més de 15 anys es feia a l’edifici del Casal Municipal. Serà els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre a la tarda, amb accés gratuït, i s’hi faran cada dia tres tallers diferents i altres activitats que van canviat diàriament. Hi haurà joguines sostenibles, una gran festa final i el patge reial recollirà les cartes als Reis Mags.

El 31 de desembre arribarà la 19a edició de la cursa Sant Silvestre, amb la cursa de 5 quilòmetres i les curses infantils. Els pactes reials també recolliran cartes els dies 3 i 4 de gener a la Sala del Casal, i hi haurà un taller de fanalets a la plaça, i la cavalcada serà el dia 5 a la tarda. També es farà el Pessebre Vivent als peus de l’església.

FER UN COMENTARI