Cunit tindrà servei de bus urbà a partir del desembre

0
115

Gairebé nou anys després, Cunit recupera el servei de bus urbà. Serà a partir de l’1 de desembre i oferirà un recorregut adaptat als horaris de tren i també als de l’institut Ernest Lluch i els del CAP Cunit. En total, segons l’estudi de l’AMTU, es calcula que hi haurà una parada a menys de vuit minuts des de tots els punts del terme municipal.

L’inici i final del recorregut és la parada de l’estació de tren, que serà on hi haurà instal·lada la marquesina principal. En total, hi haurà 16 freqüències diàries, quatre de les quals arribaran a Costa Cunit. Quant al temps del trajecte, l’itinerari que arriba fins a Costa Cunit es farà amb 35 minuts, mentre el que sí que hi arriba s’allargarà a 45. El servei, que ha estat adjudicat a l’empresa Plana i els preus dels títols del bus seran d’1 euro per viatge, 5 per a 10 viatges i 20 per a 60 viatges en un mes. Els bitllets es vendran al mateix autobús.

L’alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras, ha celebrat la recuperació d’aquest servei, que havia desaparegut a meitats del 2012: “Considerem la posada en marxa del Bus Urbà com a una millora de la mobilitat i de la qualitat de vida  dels cunitencs i cunitenques”.

FER UN COMENTARI