La CUP no participarà al ple del Consell Comarcal del 8 de març

0
521

Les conselleres i conseller de la CUP-Poble Actiu no participaran el pròxim 8 de març del ple convocat en aquest ens supramunicipal, ja que creuen que hi ha suficients motius per sortir al carrer a reivindicar la igualtat entre homes i dones en tots els àmbits de la vida i sumar-se a la vaga feminista convocada pel 8M.

La CUP creu que el govern del Consell Comarcal hauria d’ajornar el ple per poder participar dels actes entorn el 8 de març. Davant aquest fet, fan saber que deixaran les cadires buides i que se sumaran a la manifestació unitària a Barcelona.

La formació creu important ser al carrer un dia com el 8 de març i no tancar-se dins les institucions, ja que el Dia Internacional de les Dones Treballadores és una jornada històrica i reivindicativa i cal visualitzar, com cada dia, les desigualtats que encara pateixen les dones. D’altra banda posen de manifest que cal també visualitzar els múltiples maltractes que reben les dones, com a treballadores i com a dones. I que cal ser al carrer per lluitar contra la violència masclista, els feminicidis, la desigualtat salarial, el treball precari o les tasques domèstiques.

FER UN COMENTARI